за компанијата

10+ ГОДИНИ ФОКУС НА ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ТАПЕТИ

Wallplus Decor Limited е основан во 2009 година, како професионален и искусен добавувач на сите видови материјали за украсување на внатрешни ѕидови, соработуваме со повеќе од 80 фабрики и исто така акционер на две фабрики кои имаат повеќе од 10 производни линии.

  • 23165465