Rreth kompanisë

10+ VJET FOKUSIM NË PRODHIM DHE SHITJE TË TAPETRAVE MALLORE

Wallplus Decor Limited është themeluar në vitin 2009, duke qenë një furnizues profesionist dhe me përvojë i të gjitha llojeve të materialeve të dekorimit të mureve të brendshme, ne bashkëpunojmë me më shumë se 80 fabrika dhe gjithashtu aksioner i dy fabrikave që kanë më shumë se 10 linja .

  • 23165465